Bindkracht 12

Informatief

Informatief is het ledenblad van de Vereniging van Hogere ambtenaren bij het Ministerie van Financiën (VMHF).

Vraag
Nadat Marjan Agerbeek (Bindkracht 12) een nieuwe opzet en naam heeft ontwikkeld was aan ons de vraag het design hiervoor te ontwikkelen dat bij deze opzet aansluit.

Oplossing
Gezien het abstracte onderwerp van deze special namelijk, de uitleg over de Wet normalisering (WNRA), hebben wij er voor gekozen om de onderwerpen zo veel mogelijk te illustreren. Een illustratie in dezelfde stijl is het dragende beeld op de cover geworden. Het kleurenpalet met de vergrijsde kleuren wordt gebruikt om onderscheid te creëren tussen de artikelen onderling. Het consequent gebruik van het kleurenpalet ondersteund de samenhang van het design als geheel.

Resultaat
Informatief is een opvallend en uitnodigend magazine geworden. Het magazine wordt goed gewaardeerd door de leden van de VMHF.

CMHF brochure

Het CMHF is een onafhankelijke koepel van 43 beroeps-en belangenverenigingen van Middelbare en Hogere Functionarissen bij Overheid, Onderwijs, Bedrijven en Instellingen.

Vraag
Ontwikkel een brochure waarin de voordelen van het lidmaatschap van het CMHF en haar aangesloten vakverenigingen onder de aandacht worden gebracht.

Oplossing
De voordelen zijn vertaald in aansprekende quotes. Deze hebben we een prominente plaats gegeven in de portretten.

Resultaat
Een uitnodigende en uiterst leesbare brochure.

Details

Opdrachtgever
Bindkracht 12

Werkzaamheden
Art direction – Ontwerp – Vormgeving – Restyling 

Deel dit met anderen

Meer van ons werk